Save the date ‘Meet Up | Play IT Safe’ 25 maart 2019

31 januari 2019

Nieuws

Noteer 25 maart in je agenda!

Op 25 maart 2019 vindt bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport voor de 6de keer de Meet Up van het Informatieberaad Zorg plaats. Tijdens de Meet Ups van het Informatieberaad ontmoeten patiënten, zorgprofessionals, beleidsmakers én leveranciers en inkopers van technische oplossingen voor de zorg elkaar. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Play IT Safe’.

Tijdens deze Meet Up doe je kennis op over verschillende onderwerpen die raken aan informatiebeveiliging in de zorg.

Wat kunnen leveranciers doen om IT makkelijker te maken? Hoe kunnen we veilige IT aanschaffen? En hoe ga je hier bijvoorbeeld als patiënt of zorgverlener mee om?

De dag start met een opening door Erik Gerritsen, secretaris-generaal van VWS. Na de opening kan je kiezen uit tientallen inspirerende workshops. Vanaf 09:00 uur ben je van harte welkom. De officiële opening start om 10:00 uur en de dag wordt om 15:30 uur afgesloten met een informele borrel.

Je kunt je hier alvast aanmelden voor deze Meet Up. Meer informatie over het programma en de workshops volgt binnenkort.

We zien je graag op 25 maart!

Terug naar actueel