Kosteloze installatie veilig e-mail voor huisartsenpraktijken

3 oktober 2017

Nieuws

Huisartsen in Midden-Nederland kunnen gebruikmaken van een uniek en tijdelijk aanbod: het laten inrichten van veilig e-mail op alle werkplekken in hun praktijk. Dit aanbod maakt onderdeel uit van het project Veilig e-mailen in de Zorg dat Trijn digitaal coördineert.

De inrichtinskosten worden betaald met regiotafelbudget dat speciaal hiervoor is aangevraagd. Kosten voor het opwaarderen van minimaal benodigde softwareversies zijn wel voor rekening van de praktijk zelf. Het inrichten van veilig e-mail in de huisartsenpraktijken wordt uitgevoerd door de organisatie Z-Netwerken. Na het inrichten kunnen huisartsen en hun medewerkers veilig per e-mail communiceren met andere zorgprofessionals en met patiënten. Zo voorkomen zij het lekken van persoonsgegevens en de daaraan verbonden hoge boetes.

Maak gebruik van het aanbod

Bent u huisarts in Midden-Nederland? Via de onderstaande link kunt u een afspraak met Z-Netwerken inplannen, nadat u digitaal vragenformulier heeft ingevuld. Een van de medewerkers komt dan op de afgesproken datum bij u in de praktijk langs en hij of zij regelt ter plekke dat u veilig e-mailen op elke werkplek kunt gaan gebruiken. Het inrichten wordt dus volledig voor u verzorgd en hiervoor worden geen kosten berekend. Maak direct een afspraak.

De ambitie is om vóór de zomer van 2018 te kunnen zeggen: alle huisartsen in Midden-Nederland doen het veilig. Help ons deze ambitie waar te maken en meld u aan.

Wilt u meer informatie?

Antwoord op de meest gestelde vragen leest u hier. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de servicedesk van Z-Netwerken via info@z-netwerken.nl of telefonisch via 0345 – 519 567 van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:00 uur.

Terug naar actueel